SPECIALISTEN IN COACHING, TRAINING EN BELEVING
VOOR BEDRIJVEN, OVERHEDEN EN ORGANISATIES.
INFORMATIE
Bel Totaalcoaching075-7112820     mail sturenfacebook TotaalcoachingLinkedIn TotaalcoachingTwitter TotaalcoachingInstagram Totaalcoaching

Multidisciplinaire aanpak
Projectmatige werkwijze
Het logo en het verhaal

Bedrijven samenwerking


Onze Totaalaanpak

Werkwijze bedrijfscoaching: Teamoptimalisatie door Multidisciplinair team: Projectmanager - trainer - coördinator - teamcoach - loopbaancoach - organisator - HRM  - personalcoach -  counseler -  stresscoach - preventiewerker en netwerk extern in samenwerking met organisatie

Totaalaanpak

Onze kracht is het bieden van een totaal oplossing als het gaat om uw afdeling of bedrijf weer optimaal te laten functioneren. Bestand tegen alle mogelijke stressoren, die het team bedreigen. De unieke samenwerking van specialisten maakt het mogelijk de bevlogenheid weer terug te brengen. Nadat wij ons intensieve onderzoek hebben afgerond ontvangt u een SMART plan van aanpak. Het multidisciplinaire karakter hiervan maakt het mogelijk alle raakvlakken en verbindingen te verbeteren. Daardoor ontstaat een doelmatige inzet van mensen en middelen, met respect voor de belangen van zowel de werkgever, als de werknemers. Kortom het bedrijf als geheel.

Totaalcoaching als Business partner.

Iedere onderneming heeft regelmatig behoefte aan ondersteuning op het brede terrein van coaching en training. Het is belangrijk om de dynamiek in teams en afdelingen te stimuleren. Fitte en gemotiveerde werknemers leveren meer rendement en hogere productiviteit.

De ondersteuningsvraag zal constant verschillen. Per bedrijf, per onderwerp, in tijd en plaats. Ook is de afstemming met de aanwezige kennis en ervaring heel belangrijk.

Wij bieden een vast aanspreekpunt voor alle coachings- en trainingsvragen. Door het flexibel kunnen inzetten van een groot aantal specialisten zijn wij in staat om maatwerk te leveren op alle niveaus. Of het nu gaat om teams, afdelingen, het gehele bedrijf of individuele ondersteuning. Een betrouwbare Business partner, die u in staat stelt uw tijd en aandacht te besteden aan het ondernemen met gemotiveerde medewerkers. 

Specialisaties      

Een greep uit de mogelijkheden:

INFORMATIE

Projectmatige aanpak

Totaalcoaching heeft vergaande samenwerkingsafspraken met een groot aantal bedrijven inclusief specialisten. U kunt dan denken aan Interim HRM specialisten, projectleiders, het uitvoeren van een RI&E onderzoek, bedrijfsorganisatie specialisten, specifieke trainingen etc. Van team coaching tot individuele interventies.

Onze projectmatige aanpak zorgt voor een optimale flexibiliteit. Als de vraag helder is formuleren wij een, voor u passend, projectteam, bestaande uit professionals van de bedrijven, waarmee we samenwerken.

Dit levert voor u grote voordelen:

 

 

 

 

Bedrijven samenwerking

Ons logo

artikel

Het logo en het verhaal

Totaal is volledig, een volkomen geheel, dus meer dan een som der delen. Met andere woorden: Het is meer dan een verzameling multidisciplinair werkende specialisten. De aanpak is totaal.

Coaching duidt op het begeleiden van waardevolle mensen, teams of bedrijven naar positieve ontwikkelingen. Het helpen vervoeren vanaf hetgeen men is, over de stagnatie heen, naar hetgeen men wil zijn.

Ons team helpt uw team. Mensen die elkaar aanvullen om één gemeenschappelijk doel te bereiken. Complementair aan elkaar, zodat één dynamisch geheel zich richting de beoogde doelen beweegt.

De vogel is geïnspireerd op de spreeuw. Op het eerste gezicht een klein donker vogeltje, maar door meer gericht te kijken ontdek je de glans en een spel van genuanceerde kleuren en vormen.
Het oogt ons een eigenwijs, kwetterend, maar ook dapper, vogeltje. Maar spreeuwen zijn meester in samenwerking tot mooie schouwspelen in de lucht. Gevederd en bevlogen als ze zijn, maken ze gezamenlijk dynamische en gelijktijdig vloeiende vormen, zonder te botsen. Hiermee zijn ze roofvogels te vlug af.

De grote T wordt in evenwicht gehouden. Veranderingen die te snel gaan vormen een risico. Door te blijven balanceren rond een bepaald evenwicht en hieruit verder te gaan bouwen kan men hierbij veel problemen voorkomen. De balans is niet statisch, maar vooral een dynamische stabiliteit.

Dezelfde T geeft de overkoepelende aanpak weer.  Die ook als bescherming, zoals een paraplu, gezien kan worden.

Uiteindelijk gaat het om mensen. Bevlogen en kleurrijke mensen geven de belangrijkste bijdrage aan uw bedrijf.

artikel
INFORMATIE

 

terug naar boven

 

 zakelijk personage

Totaalcoaching / +31(0)757112820 / +31(0)620712438

Hoofdkantoor:
Zaanstad: Industrieweg 13 A / 1521 NC Wormerveer

Vestigingen:
Aalsmeer: Aalsmeerderweg 230 / 1432 CW Aalsmeer
Heerhugowaard: Alida Buitendijk erf 35 / 1705 NH Heerhugowaard
Groningen: Hamweg 38 / 9617 AS Harkstede
Sittard: Mgr. Buckxstraat 8 / 6134 AP Sittard

KvK: 34211681
BIC: INGBNL2A
IBAN:NL78INGB0008016927
BTW: NL8134.29.286.B01