SPECIALISTEN IN COACHING, TRAINING EN BELEVING
VOOR BEDRIJVEN, OVERHEDEN EN ORGANISATIES.
INFORMATIE
Bel Totaalcoaching075-7112820     mail sturenfacebook TotaalcoachingLinkedIn TotaalcoachingTwitter TotaalcoachingInstagram Totaalcoaching

Bevlogen door Kennis

Masterclasses, Trainingen en Workshops

Onderstaande trainingen over onderwerpen, zoals stresspreventie, leiderschap, communiceren en Burn out voorkomen, zijn speciaal bedoeld voor werkgevers, leidingevenden, managers, teamleiders, ondernemers en HR managers. Uitermate geschikt voor incompany en als webinar.

Incompany trainingen worden afgestemd op uw wensen. Bel 075-7112820 of mail

Grip op Burn Out

Masterclass Grip op Burn Out

Hoe krijg je als leidinggevende grip op werknemers met een (dreigende) Burn Out?
Binnen de huidige arbeidsmarkt raakt 1op de 7 werknemers ernstig overspannen of Burn Out.Na het volgen van de masterclass heb je veel meer inzicht in de wijze waarop je regie kunt voeren op het moment, dat zich een werknemer meldt met Burn Out achtige verschijnselen.
...lees meer over deze masterclass.

Grip op Burn Out

Training Teamdynamiek

Intesieve training om de dynamiek en communicatie in het team te verbeteren.
Teamdynamiek speelt een steeds crucialere rol in de prestaties. Het is uitermate belangrijk dat mensen lekker kunnen werken met elkaar. Uit ervaring blijkt dat een goede teamdynamiek de productiviteit wel met zo’n 30% kan vergroten. De zeven intensieve bijeenkomsten vinden wekelijks plaats en duren ongeveer twee uur. De daadwerkelijk invulling zal in goed overleg plaatsvinden. Net als het tijdstippen en datums. ...lees meer over deze training.

artikel

Workshop Werknemers in nood kosten veel geld

Tijdig signaleren en ingrijpen van (privé)problemen bij medewerkers voorkomt uitval en dus hoge kosten van ziekteverzuim. In deze workshop leer je signalen van werknemers te herkennen en krijg je verschillende tools aangeboden om succesvol problemen bespreekbaar te maken en op te lossen, teneinde verzuim te voorkomen of de verzuimperiode aanzienlijk te verkorten! ...lees meer over deze workshop.

artikel

Workshop Gezien, Gehoord en Gewaardeerd worden.

Hoe kun je jouw team motiveren, inspireren en waarderen, zodat er verbinding en een positieve werksfeer ontstaat. Mis jij de verbinding met de mensen om je heen, voel je je niet gewaardeerd en is het tijd voor een positieve verandering binnen jouw team of bedrijf? In deze workshop leer je vanuit een positieve houding mensen te benaderen en verbinding te maken.   
...lees meer over deze workshop.

 

artikel

Training Je eigen verdienmodel maken en toepassen

Als startende ondernemer of ZZP’er is het niet altijd eenvoudig om je eigen verdienmodel te ontwikkelen. In een intensieve training van drie dagdelen leer je een werkbaar businessmodel te ontwikkelen aan de hand van CANVAS. Krijg zicht op de sterke punten van je bedrijf en leer deze toe te passen in de praktijk.
...lees meer over deze training.

Zicht op herstel van Burn out

Workshop Zicht op Herstel van Burn Out

Wat is eigenlijk een Burn out? Wat zijn de symptomen en de oorzaken? Met welke regels en richtlijnen binnen het arbeidsproces en de gezondheidszorg krijg je te maken? Hoe zet je zelf het herstelproces in werking en hoe krijg je de regie daarover? Voor het antwoord op al jouw vragen hebben wij een speciale workshop ontwikkeld. Daarnaast leer je een persoonlijk plan van aanpak op te stellen,
...lees meer over deze workshop.

INFORMATIE OVER TRAININGEN, MASTERCLASSES, WORKSHOPS

 

 

Incompany trainingen worden afgestemd op uw wensen. Bel 075-7112820 of mail

 

Totaalcoaching staat voor:

Problemen binnen groepen mensen zijn heel divers van aard, ziekteverzuim is een gevolg van ongezondheid van het individu en/of van ongezondheid van het bedrijf.

Mede vanwege de diversiteit aan ‘problemen’, staat Totaalcoaching dan ook voor een diversiteit aan oplossingen door een multidisciplinaire aanpak.

 

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf
Een gezond bedrijf zorgt voor gezonde werknemers

terug naar boven

 

 zakelijk personage

Totaalcoaching / +31(0)757112820 / +31(0)620712438

Hoofdkantoor:
Zaanstad: Industrieweg 13 A / 1521 NC Wormerveer

Vestigingen:
Aalsmeer: Aalsmeerderweg 230 / 1432 CW Aalsmeer
Heerhugowaard: Alida Buitendijk erf 35 / 1705 NH Heerhugowaard
Groningen: Hamweg 38 / 9617 AS Harkstede
Sittard: Mgr. Buckxstraat 8 / 6134 AP Sittard

KvK: 34211681
BIC: INGBNL2A
IBAN:NL78INGB0008016927
BTW: NL8134.29.286.B01